-
Salată cu dovlecei şi anghinare Salate
-
Humus cremos din dovleac copt, cu năut şi pastă de susan Retete vegetariene
-
Paste delicioase cu somon afumat Paste
-
Cuba Libre, un cocktail cu aromă de Havana Cocktail
-
Creveţi marinaţi, pe grătar Aperitive
-
Îngheţată răcoritoare pentru zile caniculare Desert
-
Salată cu ciuperci şi avocado Salate
-
Ghiveci de legume de toamnă Mancaruri
-
Gogoşi chinezeşti aromate şi uşor de preparat Desert
-
Risotto cu ciuperci şi parmezan Mancaruri
-
Supă cremă de dovleac cu curry şi ghimbir Supe si ciorbe
-
Salată cu struguri şi brânză Salate
-
Paste cu avocado şi somon afumat Paste
-
Baclava Desert
-
Bruschete cu roşii şi mozzarella Mancaruri
-
Somon picant cu ceapă caramelizată Mancaruri
-
Frigărui de pui Mancaruri
-
Humus, cremă de năut Aperitive
-
Salată picantă cu pepene roşu şi tomate Salate
-
Ciuperci în sos de soia Mancaruri
-
Prăjitură cu caise Desert