Îngheţată răcoritoare pentru zile caniculare
Desert / 29.09.2012

Ingrediente

150 grame de zahăr
200 mililitri de lapte
1 ou
20 grame de cacao
1  plic de zahăr vanilat
500 grame de frişcă

Mod de preparare

Se pune laptele la fiert, după care se adaugă oul şi zahărul şi se amestecă încontinuu până se omogenizează pasta.

După ce se ia vasul de pe foc, se adaugă cacao şi zahăr vanilat şi se lasă la răcit.

În alt vas se bate frişca, iar compoziţia obţinută mai devreme se toarnă peste frişcă. Se amestecă până se omogenizează compoziţia.

Se toarnă în diferite forme şi se pune la congelator.

  • Anomim, joi, 03.01.2013 15:22
    -

    Va multumesc pentru aceasta reteta ! Mi-a iesit extraordinar,si chiar sunt gustoase ! :)

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro