Ingrediente
-2 pachete budincă (cea care se face cu lapte și care poate fi găsită la Carrefour în varianta BIO; se poate folosi una cu vanilie și una cu ciocolată)
-1 litru de lapte (500 ml pentru fiecare budincă în parte; cititi prospectul pe budincă)
-6 linguri de zahăr (câte 3 pentru fiecare praf de budincă)
-400g biscuiți Petite Beure cât mai simpli cu putință
-5-6 banane (în funcție de cât de mari sunt)
Mod de preparare
-Se pune un rând de biscuți în tavă, aliniați unul lângă altul
-se taie bananele felii subțiri
-peste rândul de biscuiți se pune un rând de banane; puneți copiii să le așeze felie de banană lângă felie de banană
-acum faceți prima budincă conform specificațiilor de pe prospect;
-o turnați peste patul de biscuiți și banane
-mai puneți peste un rând de biscuiți; încă unul de banane și încă unul de biscuți;
-faceți ultima budincă și o puneți peste;
Acum vine partea cea mai grea: trebuie așteptat vreo câteva ore să se răcească.
Credeți-mă ca va fi fabulos de bună!
Aaaaa: copiii vor fi încântați să ornați prăjitura cu mici bucăți de ciocolată pe deasupra. Sau să radeți niște ciocolată neagră.