Ghiveci de legume de toamnă
Mancaruri / 26.09.2012

Ingrediente

2 cepe medii
2 cartofi
1 morcov mare
1 dovlecel mic
1 ardei gras rosu
1 o vânătă mică
ulei de măsline
sare şi piper
o cană suc de roşii
cimbru uscat
1 legutură pătrunjel verde

Mod de preparare

Se spală toate legumele, se curaţă, se toacă ceapa mărunt, morcovul rondele, dovlecelul şi vânăta cuburi, cartofii în patru cuburi mari, iar ardeiul in felii mari. În 3 linguri de ulei se căleşte ceapa şi cartofii, cu sare. Apoi se adaugă apă şi restul de legume şi se lasă la fiert cu sare şi piper. Când legumele sunt aproape fierte se adaugă cana de suc de roşii şi cimbrul. Se mai lasă la fiert 10 minute. La sfârşit se adaugă pătrunjelul tocat.
 

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro