Frigărui de pui
Ingrediente
500 g file de piept de pui
2 căţei usturoi
8 linguri ulei
3 linguri suc de lămâie
Ardei gras roşu şi verde
Ceapă
Praf de curry
Sare şi piper
Mod de preparare
Carnea se taie în cuburi mici, după care se toacă mărunt usturoiul şi se amestecă alături sucul de lămâie, de 5 linguri de ulei şi de praful de curry.
Cubuleţele de carne se lasă la marinat în acest amestec timp de o oră, vasul fiind acoperit.
Ardeiul gras se taie în cuburi măricele, iar ceapa se curăţă şi se taie şi ea în cubuleţe. După ce scoateţi carnea de la marinat, se înfige în frigărui din lemn, alternând cu legumele.
Se coondimentează bine şi se pune pe grătar.
am facut si eu frigarui de pui dar am adaugat si slaninuta afumata , sunt delicioase