Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această lună să primeşti o invitaţie care te va bulversa, mai ales dacă eşti singură. Va trebuie să iei o decizie şi nu va fi deloc uşor pentru tine. O parte din tine îşi doreşte să spună da, însă cealaltă este mai raţională şi de gândeşte la consecinţe. Cere sfatul cuiva apropiat ţie, unui membru din familie sau celei mai bune prietene!

Luna mai vine cu veşti bune pentru tine din punct de vedere financiar, însă chiar şi aşa, nu trebuie să te linişteşti complet. Încearcă să ai întotdeauna o rezervă, mai ales când situaţia îţi permite să economiseşti. Dacă duci o viaţă echilibrată, nu vei avea probleme!

În această lună rişti să pui câteva kilograme nedorite pe tine, aşa că trebuie să ai mai multă grijă la felul în care mănânci şi la ce consumi. Nu ţine o dietă drastică, însă impune-ţi limite şi respectă-le! Sportul te poate ajuta să scapi de unele frustrări!

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • ad77mailro@yahoo.com, sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro