Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Emani feminitate şi sexualitate, aşa că îţi va fi foarte uşor să îi faci pe bărbaţii din jurul tău să se îndrăgostească de tine în această perioadă. Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, atunci ar trebui să eviţi pe cât posibil discuţiile în contradictoriu pentru că pot derapa uşor către o direcţie greşită.

Se pare că luna aceasta te vei descurca de minune cu banii, însă nu trebuie să fii nici foarte cheltuitoare. Chiar dacă îţi poţi permite aproape tot ce îţi trece prin cap, învaţă să îţi impui unele limite pentru binele bugetului tău. Scoate-ţi prietenii în oraş dacă este vreo ocazie special!

Eşti foarte stăpână pe tine în această lună, ba chiar se poate spune că ai prea multă încredere în tine. Reuşitele profesionale te pot face arogantă şi e posibil să nu realizezi că trebuie să te opreşti. Mulţumeşte-te cu ceea ce ai şi nu îţi forţa limitele!

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • ad77mailro@yahoo.com, sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro