Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Peşti (19 februarie - 20 martie)

Nu va fi o lună prea liniştită pentru tine, se anunţă o mulţime de evenimente neprevăzute. Nu îţi vor provoca însă deloc plăcere, mai ales că există riscul ca un personaj masculin să îţi dea viaţa peste cap. Dacă eşti angajată într-o relaţie la care ţii, nu permite nimănui să îşi bage coada.

Vei primi sume frumoase de bani în această lună, însă se vor duce la fel de repede cum au şi venit. Nu trebuie însă să îţi pară rău, pentru că investiţiile făcute de tine se vor dovedi a fi foarte utile. Este bine că ai de unde da şi îţi poţi permite să achiziţionezi obiectele la care visai.

Ai tendinţa de a munci mai mult decât poate organismul să ducă, atât fizic, cât şi psihic. Nu încerca să faci totul de una singură, ai multe persoane în jur care ţin la tine şi care şi-ar da oricând o mână de ajutor. Protejează-ţi spatele!

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • ad77mailro@yahoo.com, sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro