Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Va fi o lună agitată din punct de vedere sentimental, şi cât te-ai chinui să fie bine, nu va fi. Nu trebuie însă să îţi pierzi speranţa, e posibil ca această furtună să treacă de la sine şi să se liniştească atunci când te aştepţi mai puţin. Dacă apare ideea infidelităţii în relaţia în care eşti angajată, atunci trebuie să fii mult mai fermă!

În această lună vor apărea unele cheltuieli suplimentare, însă din fericire te vei descurca cu el. Puterea de adaptare şi ambiţia ta de a rezolva chiar şi cele mai serioase probleme te vor ajuta de această dată şi vei ieşi chiar victorioasă!

Luna aceasta ai tot timpul din lume pentru a merge la un control medical, fie el şi de rutină. Dacă întâmpini însă unele probleme de sănătate, atunci cu siguranţă vei renunţa la orice pentru a te ocupa de ele. Se anunţă veşti bune datorită grijii pe care ţi-o porţi!

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • ad77mailro@yahoo.com, sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro