Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Poţi fi declarată cea mai fericită zodie în această lună, însă doar dacă ne raportăm la viaţa amoroasă. Dacă aveai probleme cu partenerul ori erai singură, în această perioadă totul capătă contur. Ai toate şansele să te căsătoreşti ori să ţi se dea minunata veste că vei fi mămică.

Ai toate şansele ca în această lună să primeşti o sumă de bani la care nu te aşteptai, de la persoane de la care nu te aşteptai! Poate fi vorba de o moştenire sau poate cineva care ţine la tine vrea să se bucure alături de tine de reuşitele financiare de care are parte.

Există riscul ca în această perioadă să întâmpini unele probleme digestive, programul tău alimentar nu este deloc unul potrivit. Te-ai obişnuit să mănânci mult pe fond nervos şi ai nevoie urgent de o modificare în stilul tău de viaţă!

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • ad77mailro@yahoo.com, sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro