Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Rac (22 iunie - 21 iulie)

Cu siguranţă în această lună simţi nevoia mai mult decât de obicei de afecţiune, de aceea ai tendinţa de a te arunca în braţele primul venit. Fii raţională şi nu face greşeli pe care nu le mai poţi repara! Dacă ai deja un iubit stabil, atunci trebuie să laşi mai mult de la tine şi să nu te mai laşi afectată de nimicuri.

Nu vei întâmpina probleme financiare în această perioadă, însă ar trebui să fii prudentă. Nu ar strica să faci unele economii, mai ales că se anunţă o perioadă solicitantă din acest punct de vedere. Gândeşte-te mai mult la viitor, decât la plăcerea de moment!

Trebuie să fii prudentă în această perioadă, ultima lună de primăvară poate să îţi aducă probleme caracteristice sezonului. Dacă ştii că eşti alergică şi sensibilă la polen sau la praf, încearcă pe cât posibil să eviţi ieşirile în aer liber!

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • ad77mailro@yahoo.com, sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro