Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Leu (22 iulie - 22 august)

Nu te poţi plânge de viaţa ta sentimnetală, însă trebuie să faci alegerile corecte. Dacă eşti singură, ai şansa de a alege un bărbat dintre mulţi admiratori, însă acela trebuie să fie alesul. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă e posibil să te baţi cap în cap cu partenerul pentru că vrei ca tu să ai ultimul cuvânt.

E posibil ca în această lună să nu primeşti banii pe care îi aştepţi deja de ceva vreme şi care erau planificaţi pentru această perioadă. Cu toate astea, ai grijă să ai mereu o rezervă pentru a-ţi rezolva problemele imprevizibile de zi cu zi. Nu te baza total pe promisiuni, se poate întâmpla orice!

Sănătatea ta este de fier, aşa că nu trebuie să îţi faci griji din această cauză. Cel mai probabil vei fi mai obosită decât de obicei, căldura, stresul de la locul de muncă şi agitaţia din oraş te vor extenua aproape în fiecare seară înainte de a ajunge acasă!

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • ad77mailro@yahoo.com, sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro