Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Viaţa ta sentimentală este foarte importantă pentru tine, şi în această lună vei încerca să îţi atingi obiectivele. Încearcă să nu mai fii atât de critică faţă de iubitul tău, şi să faci unele compromisuri pentru a se simţi şi el bine în relaţie. Dacă eşti singură, este o perioadă bună pentru flirt şi experienţe amoroase inedite!

Nu este o bună perioadă pentru investiţii, de niciun fel. Din contră, încearcă să economiseşti cât mai mulţi bani pentru a te putea descurca de una singură cu cheltuielile pe care le ai. Încearcă să nu te laşi impresionată de rugăminţile celor din jur şi nu le acorda împrumuturi decât dacă ai încredere absolută în persoanele respective.

Starea ta generală va fi una destul de bună în această lună, însă doar dacă ştii că eşti sănătoasă tun. Dacă ai unele probleme cu spatele, trebuie să ai mai multă grijă de acest aspect şi să nu te forţezi chiar dacă eşti nevoită să faci unele modificări în casă de una singură. Cere ajutorului unei persoane cu mai multă forţă decât tine!

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • ad77mailro@yahoo.com, sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro