Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti stăpână pe tine şi pe viaţa ta intimă şi vei reuşi să o controlezi exact cum îţi doreşti în această perioadă. Vei emana senzualitate, dar din când în când îţi vei arăta şi latura ta firavă. Încearcă să renunţi la restricţii şi nu lăsa ruşinea să pună bariere în viaţa ta sexuală!

Situaţia ta financiară pare că se îmbunătăţeşte galopant în această perioadă, şi asta doar datorită ţie. Economiile pe care ţi le-ai propus să le faci ajung la finalul mult dorit acum. Poţi, în sfârşit, să îţi achiziţionezi acel obiect pe care îl visezi noapte de noapte.

Vei fi uşor irascibilă în această perioadă şi rişti să îţi creezi probleme de una singură. Chiar dacă nu îţi convine tot ce se întâmplă în jur, încearcă să te detaşezi, nu să îţi provoci singură rău. Micile dureri de cap vor fi inevitabile în alte condiţii!

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • ad77mailro@yahoo.com, sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro