Horoscopul lunii mai. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

În această lună vei începe să te înţelegi mult mai bine cu partenerul tău, aşa că nu ai motive să te plângi de  viaţa ta sentimentală. Chiar dacă eforturile de a vă repara problemele au fost mari, acum vei realiza că nu au fost în zadar. Dacă eşti singură, încearcă să renunţi la duritate şi să mizezi mai mult pe romantism şi feminitate!

Ai nevoie de mai mulţi bani decât credeai în această lună, de aceea vei fi destul de impulsionată să lupţi pentru a-i obţine. Nu fii dezamăgită dacă simţi că eforturile tale sunt în zadar, chiar dacă nu vei vedea rezultate imediate, acestea nu vor întârzia să apară. Trebuie să încerci să nu mai fii atât de repezită şi stresată!

Nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate, însă stresul la care te supui singură o să te obosească psihic cu siguranţă. Încearcă să te menajezi şi să îţi păstrezi energia, altfel toate eforturile tale vor fi în zadar. Există riscul să te accidentezi din cauza repeziciunii cu care acţionezi.

  • georgistanciu, duminică, 03.05.2015 10:46
    modificare horoscop

    Puteți selecta zodia de pe săgeata de deasupra textului, nu cea de pe imagine.

  • ad77mailro@yahoo.com, sâmbătă, 02.05.2015 17:44
    propunere modificare site horoscop

    Buna ziua,referitor la prezentarea horoscopului,incercati sa puneti toate zodiile pe toate pe aceeiasi pagina,modul cum se prezinta acum,cu pagina urmatoare ma face sa renunt sa mai ajung la pagina pestilor(de ex.).

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro