
Supă cremă de mazăre cu pancetta
        
        
        Ingrediente
	1 litru de supă de pui
	500 grame de mazăre congelată
	4 felii foarte subțiri de pancetta
	frunze proaspete de tarhon
	sare după gust
            Mod de preparare
	Încălzește supă de pui într-o crtiță, până când începe să fiarbă.
	Adaugă mazărea și lasă la fiert timp de două minute sau până când mazărea s-a înmuiat puțin.
	Adaugă frunzele de tarhon și sarea.
	Pune amestecul de mazăre și supă într-un blender și amestecă timp de câteva secunde, până când supa devine cremoasă.
	Toarnă supa în cratiță și puen cratița pe aragaz, la foc mic, pentru a o menține caldă.
	Încinge o tigaie nonaderentă, fără să adaugi ulei.
	Așază feliile de pancetta în tigaie și lasă-le timp de unu sau două minute, până când devin crocante.
	Pentru a servi, pune supa în boluri, apoi rupe feliile crocante de pancetta în bucățele și presară-le deasupra supei. 
            



