Reţetă Andreea Raicu: Supă rece de castraveţi cu iaurt. Poftă bună!
Ingrediente
400 grame de castraveţi
1 căţel de usturoi
250 grame de iaurt natural, cu conţinut scăzut în grăsimi
40 ml de vin alb sec
o mână cu mentă verde
1 lingură cu ulei de măsline extravirgin
zeama de la o jumătate de lămâie
sare
piper
mărar
Mod de preparare
Se curăţă şi se taie castraveţii cubuleţe.
Se pun într-un blender castraveţii împreună cu un căţel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb şi menta. Se mixează până se obţine o pastă fină.
Se potriveşte cu sare şi piper, apoi se adaugă uleiul de măsline, zeama de lămâie şi mărarul, după care se mixează din nou.
Supa se serveşte bine răcită, ornată cu mărar proaspăt şi câteva frunze de mentă.
care lapte ?din care lista de ingrediente sau ce reteta e asta??? nu sunteti in stare sa puneti cap la cap 10 vorbe....ori e o parere ori o reteta...amatorism ...
asta e o supa de vara dupa retzeta ruseasca