Reţetă Andreea Raicu: Supă rece de castraveţi cu iaurt. Poftă bună!
Supe si ciorbe / 13.10.2012

Ingrediente

400 grame de castraveţi
1 căţel de usturoi
250 grame de iaurt natural, cu conţinut scăzut în grăsimi
40 ml de vin alb sec
o mână cu mentă verde
1 lingură cu ulei de măsline extravirgin
zeama de la o jumătate de lămâie
sare
piper
mărar

Mod de preparare

Se curăţă şi se taie castraveţii cubuleţe.
Se pun într-un blender castraveţii împreună cu un căţel de usturoi, iaurtul, laptele, vinul alb şi menta. Se mixează până se obţine o pastă fină.
Se potriveşte cu sare şi piper, apoi se adaugă uleiul de măsline, zeama de lămâie şi mărarul, după care se mixează din nou.
Supa se serveşte bine răcită, ornată cu mărar proaspăt şi câteva frunze de mentă.

  • primetera, sâmbătă, 12.01.2013 14:55
    supa rece de castraveti Andreea raicu

    care lapte ?din care lista de ingrediente sau ce reteta e asta??? nu sunteti in stare sa puneti cap la cap 10 vorbe....ori e o parere ori o reteta...amatorism ...

  • heba, vineri, 12.10.2012 15:06
    mda

    asta e o supa de vara dupa retzeta ruseasca

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro