Reţeta lui Jamie Oliver: Salată de cartofi
Salate / 04.02.2012

Ingrediente

6 linguri de ulei de măsline extra virgin
sucul de la 1-2 lămâi, după gust
250 grame de smântână sau brânză proaspătă
500 g cartofi noi, mici
500 g cartofi roşii
sare de mare şi piper negru proaspăt măcinat
ridichii feliate
frunze de mentă proaspetă, tocate
arpagic, tocat
 

Mod de preparare

Dressingul se prepară amestecând uleiul de măsline, sucul de lămâie şi smântâna sau brânza.
Fierbe cartofii în apă cu sare timp de 20 de minute, sau până devin moi. Apoi scurge-i bine de apă.
După ce se răcesc, curăţă cartofii de coajă şi taie-i cubuleţe.
Amestecă-i cu dressingul şi apoi adaugă ridichiile, menta, arpangicul şi sarea şi piperul.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro