Reţetă delicioasă de post: Salată de quinoa cu broccoli şi ardei roşu
Retete vegetariene / 13.12.2012

Ingrediente

1 cană cu quinoa
1 buchet de broccoli
1 ardei roşu
1 ceapă
2 linguri cu ulei de măsline
seminţe de coriandru, pisate
sare
piper măcinat
pătrunjel proaspăt.

Mod de preparare

Quinoa se fierbe la foc mic într-o cantitate dublă de apă, timp de 10 minute.
Între timp se călesc în puţin ulei ceapa, floretele de broccoli şi ardeiul roşu, adăugând şi condimentele.
După ce quinoa s-a fiert se adaugă peste legumele călite şi se mai lasă împreună aproximativ 2 minute.

  • Iuliana, marţi, 15.01.2013 06:26
    salate

    QUINOA, ESTE F.BUNA SI IN AMESTEC CU MEI SI HRISCA IN PARTI EGALE PLUS O CANTITATE DUBLA DE APA TIMP DE 10-15 MIN FIERBERE + dupa fantezie si gr.sancvina seminte,fructe, legume. ulei, respectand principiile armonizari.reteta cu brocali ma tenteaza .azi o si fac .multumesc!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro