Reţetă delicioasă de post: Salată de quinoa cu broccoli şi ardei roşu
Ingrediente
1 cană cu quinoa
1 buchet de broccoli
1 ardei roşu
1 ceapă
2 linguri cu ulei de măsline
seminţe de coriandru, pisate
sare
piper măcinat
pătrunjel proaspăt.
Mod de preparare
Quinoa se fierbe la foc mic într-o cantitate dublă de apă, timp de 10 minute.
Între timp se călesc în puţin ulei ceapa, floretele de broccoli şi ardeiul roşu, adăugând şi condimentele.
După ce quinoa s-a fiert se adaugă peste legumele călite şi se mai lasă împreună aproximativ 2 minute.
QUINOA, ESTE F.BUNA SI IN AMESTEC CU MEI SI HRISCA IN PARTI EGALE PLUS O CANTITATE DUBLA DE APA TIMP DE 10-15 MIN FIERBERE + dupa fantezie si gr.sancvina seminte,fructe, legume. ulei, respectand principiile armonizari.reteta cu brocali ma tenteaza .azi o si fac .multumesc!