Paste cu vinete
Retete vegetariene / 20.10.2010

Mod de preparare

Ai rămas în pană de idei? Iată o reţetă simplă şi sănătoasă.

Ingrediente

 

1 vânătă
1 ceapă tocată
800 g roşii stoarse şi tocate
1 ceaşcă pastă de tomate
100 g de ciuperci, la conservă
1/4 ceaşcă vin roşu sec
1/4 ceaşcă apă
2 caţei de usturoi
1 linguriţă şi jumătate de oregano uscat
1/2 cească de măsline, fără sâmburi
2 linguriţe pătrunjel
sare
piper negru
4 ceşti paste penne
1/3 ceaşcă brânză sau parmezan ras
2 linguriţe nuci

Mod de preparare


Cojeşte vinetele şi taie-le cuburi. Combină bucăţelele de vinete cu ceapa, roşiile, pasta de tomate, ciupercile, vinul, apa, usturoiul, oregano şi pune-le la foc. Amestecă apoi cu măslinele şi pătrunjelul, cu sare şi piper după gust. Serveşte-le cu paste şi brânza rasă. Opţional, poţi presăra şi nuci.

 

Credit foto: EverydayHealth.com

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro