Omletă din tofu cu ceapă şi ardei
Retete vegetariene / 24.09.2016

Ingrediente

- tofu, fărâmiţat cu mâna sau o furculiţă
- 1 linguriţă cu ulei de măsline
- curry
- ceapă uscată sau verde
- ardei, tocat mărunt
- 2 ciuperci (opţional)
- pătrunjel tocat mărunt (opţional).

Mod de preparare

Se scurge tofu, se fărâmiţează şi se pune într-o tigaie cu 1 linguriţă de ulei. Se presară peste ea praf de curry pentru a-i da o savoare şi se lasă puţin la călit (5 minute), amestecând-o des cu o lingură de lemn. Se adaugă apoi puţină ceapă şi ardei, ambele tocate mărunt şi se mai lasă la călit încă 5 minute până se îmbină aromele. Opţional poţi să adaugi câteva felii de ciuperci şi verdeaţă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro