Iahnie de fasole
Mod de preparare
Ingrediente si cantitati:500 g. fasole uscata
3 cepe
2 linguri ulei
1 lingura bulion
1 frunza de dafin
Mod de preparare:
Se alege fasolea cu bobul mare. Se tine, inainte de a fi pusa la fiert, doua ore in apa calduta. Se scurge si se pune intr-o oala cu apa rece, care sa o acopere de un deget. Se pune oala pe foc mic, sa inceapa sa fiarba cu incetul. Cum da in clocot, se trage la o parte, se scurge si se pune din nou la foc potrivit cu apa fierbinte, in cantitate egala cu aceea varsata. Se lasa sa fiarba la foc potrivit, se ia spuma. Se prajeste separat, in ulei, ceapa taiata pestisori, se amesteca cu fasolea fiarta si se adauga bulion, o frunza de dafin, sare. Se tin sa dea cateva clocote impreuna. Nu trebuie lasata sa scada prea tare; se serveste racorita.
cred ca va dati singuri comentarii ca e cea mai naspeta mancare de fasole si cea mai proasta reteta si cel mai prost bucatar .....din lume HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
cea mai buna mancare este facuta de mine.eu sunt cea mai buna bucatareasa
Daca omul vrea libertate de ce sa tinem pasarile si animalele in custi? Intr-adevar, omul este stapanul animalelor, pentru ca le depaseste in brutalitate. Noi traim din moartea altora. Suntem locuri de inmormantare pentru animale!"
lipseste cea mai buna leguma: CARNEA! afumata sa fie. fara asta n-are nici un gust.
Mai fratilor , foarte buna!
daca iti place sa mananci cadavre e problema ta
Bai fratilor voi ati uitat ingredientul principal: CARNEA
e foarte gustos am facut si eu super reteta
ce buna a iesit,super reteta:))
Asa e,e buna mancarica de fasole!
baaaaaaaa cu fasolea ta a iesit sooper