Alba ca zapada
Mod de preparare
Foile:
2 oua
6 linguri cu lapte
6 linguri cu ulei
6 linguri cu zahar
1lingurita cu amoniac
faina cat cuprinde
Se face o coca potrivit de tare si se imparte in 3 parti. Se unge tava pe dos si se coc pe rand.
Crema:
200 g unt
10 linguri zahar pudra
2 pahare lapte
2 linguri de faina
1/2 zeama lamaie
Mod de preparare:
Intr-un pahar cu lapte rece se dizolva cele 2 linguri cu faina, iar celalalt pahar se pune la fiert. Cand laptele fierbe se adauga restul de lapte amestecat cu faina. Se lasa sa fiarba pana se face ca o ciulama. Se raceste aceasta compozitie peste care se pune zeama de lamaie, apoi untul frecat cu zaharul. Se umplu foile si se dau la rece.
trebuie sa pui amestecul de faina cu lape rece.. peste zahar si margarina si sa amesteci
de ce nu imi iese crema? margarina cu zaharul se taie si cand pun restul compozitiei se branzeste :(
Este foarte buna prajitura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e atit de magic acest tort si de gustos
mie nu imi iese aluatul..crema este sooper buna..dar e un inceput bun pentru o fata de 13 ani
am facut-o si eu de multe ori....fetele mele o adora
deja imi este pofta iam iam ..o fac si eu ..:)))))