Horoscopul săptămânii 9-15 august. Balanța va găsi ceea ce căuta
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

 

Dragoste


Mișcările planetare care au loc în această săptămână indică o nouă poveste de dragoste. Cu toate acestea, ele arată, de asemenea, că te vei simți destul de nesigur/ă și că ți-ai putea distruge șansele din cauza unei crize de gelozie. A începe o relație romantică fără încredere este ca și cum ai pune căruța în fața calului.

Fie că ești singur/ă sau căsătorit/ă, vei urmări să ai o legătură profundă cu cineva, pretendent/ă sau soț/soție.

Un prieten plecat să locuiască în străinătate îți va mărturisi că s-a îndrăgostit de tine. Îți va spune că, din moment ce nu a văzut niciodată un semn de interes din partea ta, a decis să plece cât mai departe posibil de tine. Vei fi uimit/ă atunci când persoana respectivă îți va cere să nu mai vorbiți o vreme.

Bani


Astrele te avertizează că această săptămână nu va fi deloc linștită la locul de muncă. La fel ca un roller coaster, vor exista zile în care vei simți că progresezi în carieră și altele în care simți că decazi drastic.

Cheia pentru a face față acestei perioade de maxime și minime va fi răbdarea. Vei avea parte de zile în care totul va părea cu susul în jos, sarcinile cele mai ușoare devenind complicate.

Vestea bună este că ai toate șansele să îți revină ceva ce ți se cuvine, cum ar fi o moștenire, un portofel pierdut sau un animal de companie care a fugit. De asemenea, poți recupera banii pe care i-ai împrumutat. 

Citește și: Horoscopul lunii august. Racul are nevoie de o schimbare

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro