Horoscopul săptămânii 9-15 august. Balanța va găsi ceea ce căuta
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


Astrele prezic conflictul dacă nu îți schimbi atitudinea în această săptămână. Nu este înțelept să tot încerci să-ți impui criteriile în relația ta. Nici nu este o soluție să ai o aventură pur și simplu pentru că simți că ai căzut într-o rutină.

Pe de altă parte, influențele astrale sunt favorabile. Vei putea remedia ceea ce ai stricat și probabil vei putea acționa la timp. Lucrurile vor merge mai bine pentru tine de la jumătatea săptămânii încolo.

Dacă ești singur/ă, va trebui să ai mai multă grijă de sentimentele tale. Până nu vei ajunge la un echilibru în acest sens, nu vei găsi o relație sănătoasă. Pentru moment, ar trebui să te concentrezi doar asupra ta.

Bani


Progresul tău pe plan profesional depinde de munca în echipă. Dacă acorzi prioritate acestei strategii, este posibil să îți mărești veniturile.

Dacă ai propria afacere, vei primi ajutor din partea celor din jur. Fie sub formă de muncă, fie de investiții, oamenii vor sări să te ajute. Acest lucru îți va facilita progresul.

De asemenea, ai face bine să nu te mulțumești cu ceea ce ai deja. Dacă dorești să continui să progresezi, nu trebuie să îți fie frică de schimbare. Fii mereu la curent și activ/ă.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro