Horoscopul săptămânii 9-15 august. Balanța va găsi ceea ce căuta
Taur (21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Relația ta va lua o întorsătură radicală în această săptămână. Comportamentul tău egoist se va diminua.

Partenerul/a este îndrăgostit/ă nebunește de tine și te va lăsa să iei toate deciziile importante. Va trebui să îți asumi unele riscuri, dar totul va fi bine dacă ai încredere în tine.

De asemenea, unii Tauri vor decide să pună capăt relațiilor care nu le aduc bucurie. De acum înainte puteți merge pe căi diferite și să primești iubiri noi în viața ta.

Dacă ești singur/ă, influențele astrale îți recomandă să lași deoaprte tristețea și să îți recâștigi încrederea în tine. Să-ți urmezi inima va fi singura ta lege.

Bani


În această săptămână va trebui să iei multe decizii la locul de muncă. Știi bine ce îți dorești și cum să îți atingi obiectivele, mai ales cele care au legătură cu banii. Cu toate acestea, astrele îți recomandă să fii mai răbdător/oare și mai atent/ă.

Ai cărți bune în mânecă, dar fii conștient/ă că și rivalii tăi au propria lor strategie, așa că nu le subestima inteligența!

Te vei descurca foarte bine în afaceri, iar situația ta financiară este în siguranță. Nu va trebui să îți faci griji din acest punct de vedere.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro