Horoscopul săptămânii 9-15 august. Balanța va găsi ceea ce căuta
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Săptămâna aceasta vei face tot ce poți pentru a-ți îmbunătăți relația. Vei dori să-ți surprinzi persoana iubită cu o călătorie pe care te vei bucura să o planifici.

La mijlocul săptămânii, astrele prezic unele dezacorduri cu partenerul/a. Caracterul tău rigid și dependența de persoana iubită vor fi cel mai probabil cauza.

Dacă ești singur/ă, nu vei ști ce să faci. Pe de o parte nu vrei să fii singur/ă, dar, pe de altă parte, nu vrei să-ți pierzi libertatea. Această luptă interioară te-ar putea determina să faci greșeli cu oamenii pe care îi întâlnești.

Bani


Previziunile tale în ceea ce privește munca dezvăluie că vei fi foarte ocupat/ă în această săptămână. Vei avea mult de lucru și probabil va trebui să călătorești în interes de serviciu.

Dacă lucrezi pe cont propriu, te vei gândi serios să îți extinzi afacerea. O oportunitate pe care nu o poți rata va apărea în curând. Cu toate acestea, ar trebui să știi exact cu cine urmează să te asociezi.

Astrele nu te vor favoriza prea mult săptămâna aceasta. Abilitățile tale de comunicare sunt esențiale, dar la sfârșitul săptămânii, negocierile vor fi dificile.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro