Horoscopul săptămânii 9-15 august. Balanța va găsi ceea ce căuta
Pești (19 februarie - 20 martie)

 

Dragoste


Astrele vor aduce multă lumină și căldură vieții tale amoroase. Din acest motiv, împăcările romantice vor fi prezente pe tot parcursul săptămânii.

Fie că te-ai despărțit de partener/ă sau el/ea de tine, atmosfera astrală vă va apropia inimile. Și dacă ai divorțat de luni bune, te vei apropia de fostul tău. Tensiunile vor începe să dispară și adevăratele tale sentimente vor ieși la suprafață.

Dacă ești căsătorit/ă, disputele vor fi lăsate în urmă. Vorbește cu persoana iubită și clarifică orice îndoială, nu lăsa nimic nelămurit.

Dacă ești singur/ă, vei întâlni doi sau trei oameni interesanți, dar vei fi sceptic/ă cu privire la tot ce îți spun. Nu vei dori să te grăbești, așa că vei alege să aștepți pentru a le cunoaște mai bine.

Bani


Astrele îți recomandă să faci tot ce îți stă în putință pentru a-ți găsi un loc de muncă. Te-ai gândit să ceri o scrisoare de recomandare de la jobul tău anterior? Acest lucru ți-ar putea deschide noi uși.

Situația ta financiară este îngrijorătoare. Deși nu te vei gândi toată ziua la asta, problemele sunt prezente și îți apar în minte din când în când. Acest lucru îți va irosi o mare parte din energie și te vei simți foarte obosit/ă la locul de muncă.

Deci, dacă ai un loc de muncă stabil sau ești independent/ă, zilele de muncă vor fi o bătălie continuă. Probabil nu îți vei atinge toate obiectivele pe care ți le-ai propus și va trebui să lași câteva sarcini pentru săptămâna viitoare.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro