Horoscopul săptămânii 9-15 august. Balanța va găsi ceea ce căuta
Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


Senzualitatea ta iese la suprafață în această săptămână. Acest lucru te va ajuta să devii o persoană mai sociabilă, care acceptă orice invitație. Îți va plăcea să dai curs oricărui eveniment distractiv.

Adu-ți înapoi relațiile cu vechii prietenii. Ai putea fi prezentat/ă cuiva intersant care îți va oferi ceea ce ai căutat în tot acest timp.

Dacă ai o relație, liniștea va predomina în aceste zile. Relațiile la distanță vor deveni și mai puternice și abia se va sesiza că există o distanță între inimile voastre.

Bani


Previziunile astrelor pentru această săptămână sunt pozitive. Vei avea toate instrumentele necesare pentru a face acțiuni precise. Așadar, se anunță vești bune pentru cele mai recente obiective ale tale.

Colegii tăi îți vor lăuda cumpătarea și capacitatea de a judecat imparțial.

Astrele te încurajează să fii mai precaut/ă atunci când efectuezi tranzacții financiare riscante. Când vine vorba de afaceri, rămâi calm/ă și ridică din când în când piciorul de pe accelerație. Dacă mergi prea repede, îți vei pierde economiile în proiecte inutile. Axează-te pe ceea ce știi cel mai bine să faci și pe ceea ce ești specializat/ă. Nu este momentul pentru experimente.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro