Horoscopul lunii iulie. Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri
Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

 

Dragoste


Influențele astrale de la începutul lunii pot provoca situații complexe. Acestea sunt cele care determină dorința și sexualitatea, sensibilitatea, dar și tendința de ceartă. Dacă ai o relație sau ești căsătorit/ă, va trebui să fii atent/ă cu aceste dispute și să încerci să le faci cât mai inofensive.

Dacă ești singur/ă, vei fi viața și sufletul petrecerii sau a oricărei reuniuni sociale. Ceilalți vor vedea acest lucru ca fiind foarte atrăgător. Cu toate acestea. dacă începi o relație, este posibil să nu se ridice la înălțimea așteptărilor tale.

Ultimele zile din iulie îți vor aduce o reîntâlnire amoroasă importantă.

Bani


Luna vine cu tensiuni și acțiuni exagerate pentru tine. Problema este că nu te vei simți motivat/ă să muncești. Dimpotrivă, vei vrea să fugi de responsabilitățile tale. Acest lucru ar putea avea efecte negative, cum ar fi pierderea unei oportunități profesionale excelente.

În ultima săptămână din iulie, lucrurile ar putea începe să se deblocheze. Vei fi mai energic/ă și mai ager/ă și poți semna contracte interesante. Dacă lucrezi în domeniul vânzărilor, te poți relaxa, deoarece vei primi bonusuri consistente pentru munca ta.

Dacă ești implicat/ă într-un parteneriat de afaceri, va trebui să negociezi cu atenție pentru a nu-ți strica relațiile.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro