Horoscopul lunii iulie. Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragoste


Luna aceasta începe în forță pentru tine. Vor exista multe gânduri și poate regrete pentru tine dacă ai pus punct recent unei relații. Conversațiile ulterioare vor arăta clar că lucrurile ar fi putut fi mult mai bune dacă ai ați fi ascultat cererile celeilalte persoane.

Astrele te vor împiedica să te concentrezi prea mult asupra ta pentru a te putea concentra mai mult asupra oamenilor din jurul tău care te iubesc. Încearcă să îți ții gura închisă, ia o pauză și nu spune nimic din ce ai putea regreta.

Dacă ești singur/ă, luna aceasta este perfectă pentru a lucra asupra ta pentru a putea obține o relație sănătoasă și plină de iubire în viitor.

Bani


Astrele te vor ajuta să evoluezi în carieră în iulie. În prima jumătate a lunii vei avea timp să pregătești documente și proiecte și să îți examinezi modul de comunicare în orice domeniu, dar mai ales profesional. După aceea, începe un nou ciclu.

Vei avea parte și de provocări, cum ar fi examenele sau studiile, cel mai favorabil moment fiind ultima săptămână a lunii.

Creierul tău va fi ager și mai activ decât de obicei, fapt pentru care vei găsi soluții suprinzătoare de a câștiga bani. 

Citește și: Tot ce trebuie să știi despre zodiile de Pământ: Taur, Fecioară și Capricorn

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro