Horoscopul lunii iulie. Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri
Pești (19 februarie - 20 martie)

Dragoste


Primele zile ale lunii iulie vor fi mai turbulente, deoarece energia astrală prevede dispute cu partenerul/a și copiii tăi. Certurile ar putea avea la bază motive precum dorința ta de a petrece mai mult timp cu prietenii sau infidelitatea, ceea ce ți-ar putea pune în pericol relația actuală.

Dar, această perioadă va trece repede și vei avea norocul ca influențele astrale să se întoarcă în favoarea ta și să te protejeze de tău în viața ta amoroasă. Atmosfera se va relaxa spre mijlocul lunii, când îți vei îndrepta atenția doar către persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, acesta este unul dintre cele mai bune momente ale anului, deoarece vei realiza ceea ce îți dorești, fie că este vorba de a-ți găsi dragostea vieții tale, fie de a te bucura de iubire fără să te legi la cap. Te vei simți încrezător/oare în tine și vei folosi toate instrumentele tale de seducție pentru a topi inima oricui dorești.

Bani


Luna aceasta nu vei fi în siguranță în anumite situații.

Abilitățile tale și gândirea practică și rațională vor fi încețoșate până în ultima săptămână din iulie. Deci, va trebui să depui de două ori mai mult efort pentru a-ți îndeplini sarcinile profesionale. Majoritatea zilelor vor necesita niște ore suplimentare de muncă pentru a remedia greșelile pe care le-ai făcut cu o zi în urmă.

Imediat după acest impas, după 27 iulie, eforturile tale majore vor fi recompensate financiar. Chiar dacă tu strici, tot tu ești cel/cea care luptă din greu să repare, iar șefii tăi vor remarca și aprecia acest lucru.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro