Horoscopul lunii iulie. Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Dragoste


Înveți să spui ce simți. Nu trebuie să taci cu privire la lucrurile care nu îți plac. Împărtășește-ți părerea, simte-te liber/ă și rupe acele lanțuri invizibile cu care te-ai înconjurat. Așadar, dacă o anumită conversație pe care o ai în această lună te face să te simți incomod, întrerupe-o imediat.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, ajută-ți partenerul/a să scape de îndoielile cu privire la tine. Unele zvonuri recente ți-au pătat imaginea și vrei să faci puțină lumină în această privință. Vei avea argumente bune pentru ca ceilalți să te cunoască cu adevărat. Vei avea gânduri pozitive de dragul binelui comun, mai ales dacă aveți copii.

Dacă ești singur/ă, trebuie să lucrezi la încrederea în tine luna aceasta. Caută sfaturi și companie și nu te izola. Fă câteva eforturi suplimentare pentru a-ți schimba atitudinea, fii mai generos/oasă și lasă în urmă resentimentele din trecut.

Bani


Vrei să fii mai independet/ă atât profesional, cât și financiar. Te simți copleșit/ă că trebuie să explici fiecare mișcare pe care o faci. Ori de câte ori ai un succes, abia cineva observă, dar dacă faci o mișcare greșită, critica e prezentă.

Îți dorești să îți susții ideile fără a isca un conflict. Ar trebui să admiți faptul că nu tolerezi să ceri permisiunea pentru a acționa cum îți dorești, mai ales când vine vorba de cheltuieli. Și trebuie să te faci auzit/ă.

Cu toate acestea, dată fiind situația ta financiară, va trebui să fii mai strict/ă, deoarece unele dintre găurile pe care le-ai astupat recent se pot deschide din nou.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro