Horoscopul lunii iulie. Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


Predicția ta pentru luna iulie dezvăluie că, din a doua jumătate a lunii, vei avea șanse mari de a cunoaște oameni interesanți.

Vei fi captivat/ă de inteligența acestor oameni și este posibil ca unii dintre ei să te atragă suficient de mult încât să vrei să te implici într-o relație.

Dacă ai o relație tulburată, îți vei da seama de inutilitatea de a continua cu aceasta și vei decide să te desparți de partener/ă, lucru care te va face să te simți cu adevărat ușurat/ă. Momentele de intimitate vor fi foarte plăcute, dar va trebui să nu cazi în capcana infidelității.  

Bani


Pe plan profesional, astrele te sfătuiesc să eviți orice tranzacție financiară, să semnezi contracte sau să te implici în noi proiecte în prima jumătate a lunii iulie.

După această dată, astrele vor începe să îți favorizeze cursul activităților menționate mai sus. Aici va fi crucial să fii atent/ă pentru a acționa rapid și pentru a profita din plin de oportunitățile care îți ies în cale.

Pe de altă parte, vei soluționa probleme financiare importante și probleme de muncă, tot în a foua parte a lunii iulie. Astfel, am putea concluziona că începi luna cu stângul, dar o închei victorios.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro