Horoscopul lunii iulie. Scorpionul va avea parte de unele neînțelegeri
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Predicția ta pentru luna iulie dezvăluie că, dacă ești într-o relație, va trebui să îți gestionezi cu atenție programul pentru a nu avea probleme cu partenerul/a. Încearcă să îți faci timp pentru el/ea și, mai ales, să-i oferi timpul tău liber. În acest fel, legătura voastă va rămâne puternică.

Momentele voastre de intimitate vor fi pozitive și dragostea va deveni mai puternică. În caz contrar, așteaptă-te la probleme și la distanțare.

Dacă ești singur/ă, îți vei dezvălui magnetismul în primele zile ale lunii, când vei putea să seduci oameni interesanți. Acele aventuri care par a fi doar povești scurte de iubire ar putea ajunge să devină relații stabile cu un viitor promițător în față.

Bani


La locul de muncă, vei primi vești bune pe tot parcursul lunii. Aceasta va fi o consecință a comportamentului și responsabilității tale atunci când îți faci treaba. Te vei situa și remarca peste medie.

Vei primi, de asemenea, propuneri interesante de progres care, desigur, vor avea repercusiuni favorabile în sfera materială. În plus, vei câștiga reputația pe care o cauți de mult timp.

Dacă ești liber profesionist, va trebui să fii precaut/ă pentru a nu cădea în capcana înșelătoriilor. Cu toate acestea, vei reuși să consolidezi afaceri interesante cu oameni pe care îi cunoști deja. Va trebui să fii foarte înțelept/eaptă la nivel social pentru a evita problemele.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro