Horoscopul lunii august. Racul are nevoie de o schimbare
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dragoste


Lasă-te purtat/ă de iubire luna aceasta. Orice situație s-ar putea transforma într-o scenă romantică de film. Ai capacitatea de a oferi și primi dragoste și știi să elimini tensiunile din cuplu cu atingeri subtile de umor.

Partenerul/a de viață vrea să îi acorzi puțin mai multă atenție și vei fi încântat/ă să o faci. Amândoi aveți o viață plină, dar veți reuși să vă faceți timp unul pentru celălalt. Nu uita să-ți joci cărțile de seducție pentru a-ți condimenta relația.

Dacă ești singur/ă, te vei simți în centrul atenției. Cineva încearcă subtil să te seducă, dar își ascunde sentimentele într-o aură de prietenie. Va trebui să citești printre rânduri pentru a-i descifra adevăratele intenții.

Bani


Luna august îi va favoriza pe cei care studiază. Dacă ai examene în această perioadă, vei absorbi o mulțime de informații utile. Dacă ești implicat/ă în unele proiecte, vei obține rezultate excelente.

De asemenea, va fi un moment bun pentru a lua în considerare o călătorie de afaceri. Poți să începi un proiect ambițios în străinătate sau poate, pur și simplu, să ai parte de un schimb de experiență care se va dovedi extrem de util pe viitor în ceea ce privește situația ta financiară.

Dacă a existat recent o dispută cu colegii de muncă, aceasta nu se va încheia încă. Va trebui să lași mai mult de la tine și să fii mai răbdător/oare. Nu răspunde în fața provocărilor!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro