Horoscopul lunii august. Racul are nevoie de o schimbare
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Predicția ta pentru luna august dezvăluie că vei fi foarte seducător/oare. Aceste lucru se va vedea în special în prima săptămână a lunii. Cu toate acestea, va trebui să ai mai multă încredere în cei din jur.

Acest lucru înseamnă că ai putea fi suspicios/oasă față de partenerul/a de viață. Și, din cauza acestei atitudini ai putea strica buna relație dintre voi doi. Din fericire, aceste sentimente negative se vor estompa odată cu trecerea timpului.

Dacă ești singur/ă, vei avea noroc în dragoste. Astrele prezic că poți cuceri multe inimi luna aceasta. De asemenea, te vei îndrăgosti de cineva care va apărea în mod neașteptat în viața ta. Fii gata să te lași purtat/ă de val dacă vrei să te bucuri de experiență.

Bani


Astrele îți recomandă să te adaptezi schimbărilor. Trebuie să implementezi un nou mod de lucru. O transformare este pe care să se întâmple și nu poți face nimic pentru a o opri.

Vei fi foarte hotărât/ă și tenace, dar acest lucru i-ar putea face pe cei din jurul tău geloși. Cu toate acestea, nu vei lăsa niciun obstacol să te oprească, mai ales dacă la mijloc este vorba de bani.

Dacă ai o afacere sau vrei să începi una, va trebui să mai aștepți puțin pentru a acționa. În acest moment, conjunctura astrală nu este favorabilă. Dacă ești pe punctul de a face o mutare importantă, este posibil ca lucrurile să nu se desfășoare așa cum ți-ai planificat. Mai așteaptă!

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro