Horoscopul lunii august. Racul are nevoie de o schimbare
Rac (22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


La un moment dat luna aceasta, te vei simți epuizat/ă pe plan sentimental. Ai obosit să simți că ești singura/ul care trage pentru relația ta. Ai nevoie de schimbare urgent.

Din fericire, această schimbare înseamnă evoluție. Vei găsi cuvintele potrivite pentru a discuta cu partenerul/a de viață. Chiar dacă va fi reticent/ă la început, apoi te va urma orbește.

Dacă ești singur/ă, ai libertatea de a face orice, în special de a călători unde vrei tu. Cauți pe cineva interesant, așa că nu te vei mulțumi cu oricine!

Bani


Vei dezvolta o politică de afaceri precisă, care îți va aduce în curand rezultate încurajatoare. Nimic nu va părea imposibil, nici măcar obiectivele cu mari așteptări pe care ceilalți ți-au cerut să le îndeplinești.

Vei sta departe de oamenii nechibzuiți care își cheltuie banii rapid. Știi că nu merită să le acorzi timpul tău, pentru că sunt plini de energie negativă.

Înconjoară-te de acele persoane care au aceeași poziție profesională ca și tine sau cel puțin asemănătoare. Urmează-le pentru a învăța lucruri noi de la ele.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro