Horoscopul lunii august. Racul are nevoie de o schimbare
Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragoste


Dacă ești implicat/ă într-o relație, astrele prezic că vei alege să faci tot ce îți stă în putință pentru a menține o atmosferă armonioasă. Nu vei funcționa bine nici tu, nici relația ta atunci când vine vorba de dramă.

De fapt, vei evita reproșurile în căutarea unei conversații calme pentru a ajunge la înțelegeri cu partenerul de viață. Vrei doar să trăiești o perioadă frumoasă în care să predomine dragostea și respectul. La început, partenerul tău va fi rigid, dar pe parcurs totul va deveni mai ușor.

Dacă ești singur/ă, astrele prevăd că una dintre prieteniile tale se poate transforma în ceva mai mult de atât. Va apărea în mod natural, cu o energie bună. Vei începe să vezi cu alți ochi o anumită persoană și vei deveni agitat/ă de fiecare dată când se va apropia de tine.

Bani


Clima astrală anunță urcușuri și coborâșuri la locul de muncă. Luna începe cu evenimente legate de carieră și situația financiară personală. Te-ai putea simți copleșit/ă de o situație și te vei vedea nevoit/ă să ceri ajutor familiei tale.

Odată ce vei vedea că cei dragi sunt dispuși să-ți dea o mână de ajutor, vei fi mai liniștit/ă. Abia atunci îți vei schimba atitudinea și vei începe să iei decizii importante. Te vei apuca serios de treabă pentru a reveni pe linia de plutire și pentru a te descurca pe cont propriu.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro