Horoscopul lunii august. Racul are nevoie de o schimbare
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Lucrurile nu vor merge așa cum te așteptai luna aceasta. Te vei simți nesigur/ă și vei acționa în consecință. Din cauza stării tale proaste, conflictele cu partenerul/a de viață vor fi destul de frecvente.

Cu toate acestea, spre mijlocul lunii, situația va începe să se îmbunătățească. Vei găsi o modalitate de a-ți depăși fricile și barierele în dragoste. Influențele astrale din semnul tău te vor ajuta să construiești relația pe care ți-o dorești.

Dacă ești singur/ă, vei avea o mulțime de oportunități. Succesul tău în dragoste depinde de modul în care te comporți. O față prietenoasă va fi cheia pentru a atrage oameni interesanți.

Bani


Când vine vorba de viața ta profesională, prima săptămână din august va fi destul de grea. Nu vei face lucrurile corect la locul de muncă sau în afaceri și nici mediul înconjurător nu te va ajuta. Zilele tale vor fi marcate de stres și frustrare.

Spre mijlocul lunii, lucruri nu se vor îmbunătăți cu mult. Este foarte probabil să începi să iei în considerare schimbarea locului de muncă sau a profesiei. Banii vor fi principalul factor după care îți ghidezi deciziile.

Nici dacă ai propria afacere nu vei fi prea norocos/oasă. Vor exista diverse conflicte și va trebui să depășești numeroase obstacole, ceea ce te va face să te gândești la abandonarea proiectului.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro