Horoscopul lunii august. Racul are nevoie de o schimbare
Leu (22 iulie - 22 august)

 

Dragoste


Atmosfera va fi una de război luna aceasta în ceea ce privește viața ta sentimentală. Dacă până acum ai încercat să nu faci mare caz din unele atitudini sau acțiuni ale partenerului/ei de viață, luna aceasta te vei certa până te vor auzi toți vecinii. Nu vei închide ochii la nimic, deoarece ai obosit să fii mereu omul bun.

Nu înseamnă că te vei lega de orice pentru a te certa și lupta. Vei dori pur și simplu să scapi de poverile pe care le porți pe umeri de mult timp, astfel încât să ai mai mult timp pentru tine.

Dacă ești singur/ă, te vei simți foarte bine fără un/o partener/ă. Îți prețuiești libertatea și nu ești dispus/ă să renunți la ea pentru oricine.

Bani


Dacă ești flexibil/ă și nu te deranjează să faci ceva la care nu ai experiență, vei găsi un loc de muncă care te va mulțumi, cel puțin temporar. Vei întâlni, de asemenea, oameni care îți pot oferi un post care are mai mult de-a face cu profesia ta.

Dacă ai un loc de muncă stabil, vei fi dispus/ă să reduci cheltuielile, deoarece veniturile nu par să crească deloc. Te vei concentra asupra sarcinilor de rutinî și vei căuta cele mai simple modalități de a face lucrurile. Luna aceasta nu vei vrea să te complici, deoarece ai nevoie de o pauză.

Prietenii care trec printr-o perioadă mai zbuciumată te-ar putea atrage în capcana petrecerilor. Dacă vrei să economisești bani și să nu îți destabilizezi bugetul, fii conștient că nu poți onora fiecare invitație. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro