Horoscop: Cum stai cu banii anul viitor? Află ce ţi-au pregătit astrele în 2013
Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Influentele astrale pentru nativii Balantă, în primele luni ale anului 2013, îi determină să fie rezonabili şi organizaţi, când vine vorba de probleme financiare. Totul va fi bine pentru nativii strângători, care ştiu cum să îşi gestioneze prudent bugetul, indiferent dacă veniturile lor sunt mai mici sau mai mari. De partea cealaltă, cei imprudenţi, care contează pe o zână bună pentru a-i ajuta, se găsesc într-o situaţie periculoasă.
Stelele vor avea un impact asupra finanţelor voastre doar pe termen scurt, ceea ce înseamnă că, în lunile următoare, veţi avea parte de noroc doar pe moment, mai degrabă decât de o creştere materială constantă. Vei parcurge o perioadă fără pericole majore, datorită neutralităţii cerului. Nu riscă să îţi vezi veniturile prabusindu-se, iar în rest nu ar trebui să îţi faci griji.
În partea a două a anului 2013, nicio planetă importantă nu va influenţa semnificativ zona voastră financiară. Acest lucru înseamnă că veţi avea mâna liberă de a va organiza cum vreţi şi că nu veţi avea nici o problemă de care să va temeţi. Dar înseamnă, de asemenea, că nu ar trebui să va bazaţi pe o planetă norocoasă pentru a va umple în mod miraculos contul bancar. Bunăstarea financiară a Balantelor va depinde acum numai de comportamentul lor, dar nu vor avea probleme în a găsi echilibrul necesar, pentru a ajunge acolo unde doresc.
Nativii Balantă vor parcurge o perioadă fastă pe plan financiar, în ultimele luni ale anului. Toţi cei dintre voi care vor luă taurul de coarne, îşi pot echilibră contul printr-o creştere de salariu sau o scădere a cheltuielilor. Nativii care se descurcă, deja, bine vor fi capabili să îşi rotunjească serios sumă economisită şi să în considerare o achiziţie majoră. Vor fi încurajate, în această perioadă, în egală măsură, învestiţiile pe termen lung şi împrumuturile.

  • gina anuta, miercuri, 12.06.2013 08:44
    capricon

    sa stiu ce spun astrele

  • nerabdatorul, luni, 31.12.2012 12:22
    intotdeauna exista o solutie

    dk dati click p bara cu adresa (aia de scrie http://www.bla bla) la un moment dat apare scris "slide-3" de exemplu. e suficient sa schimbati cifra cu cea corespunzatoare zodiei (daca slide-1 e capricorn rezulta clar ca slide-4 va fi berbec) ...si gata...secolul vitezei, here we come ;)

  • afiduta, luni, 31.12.2012 10:44
    zodiac

    subscriu si eu comentariului de mai sus.Chiar ca nu mai am rabdare......doar suntem in secolul super-vitezei,asa ca......

  • Crok, joi, 27.12.2012 04:49
    sunteti niste amarati

    cine a inventat sistemul asta idiot prin care daca sunt nascut in august trebuie sa dau n clickuri pana ajung la pagina mea? serios... nu cred ca nimeni nu v-a mai atras atentia. e atat de enervant, ca ma cutremur la gandul ca cineva a avut un moment atat de dramatic de scadere a IQ-ului sa inventeze asa porcarie. faceti niste scurtaturi, pentru numele lui dzeu, ca va pierdeti cititorii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro