Horoscop: Cum stai cu banii anul viitor? Află ce ţi-au pregătit astrele în 2013
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Prima parte a anului 2013 este calmă pentru nativii Scoprion, căci umbră lui Saturn care se va răsfrânge asupra sectorului sănătăţii voastre în această perioadă, nu ar trebui să va scadă vigilenţă în domeniul financiar şi nici să va dea economiile peste cap. Puteţi conta pe sprijinul lui Jupiter, planetă norocului, care ar trebui să va protejeze, şi, în unele cazuri, să va facă un cadou surpriză, că de exemplu un bonus neaşteptat sau un ajutor bine venit din partea familiei.
Trecând în lunile de primăvară-vară, se poate spune că nu va fi o perioadă prea bună pentru a face avere! În schimb, veţi avea şanse mari de a va echilibră bugetul, pentru că veţi fi mai puţin tentaţi decât de obicei să cheltuiţi fără rost. Într-adevăr, sub influenţa rezonabilă şi restrictivă a lui Saturn, dorinţele voastre nebuneşti de a cheltui se topesc că zăpadă în soare şi va veţi limita doar la cheltuielile esenţiale.
Problemele financiare ale Scorpion vor ajunge în centrul preocupărilor lor, îndată ce s-a trecut de prima jumătate a anului 2013. Unii dintre voi vor avea de luat decizii importante legate, de exemplu, de cumpărarea unei case sau a unei proprietăţi. Alţi nativi pot beneficia de un aflux substanţial de bani venit de la părinţi sau de la o rudă din străinătate.
Pe final de an, echilibrul vostru financiar nu ar trebui să sufere nicio schimbare, nici în bine, nici în rău. Jupiter, întotdeauna favorabilă, va ajuta să aveţi noroc şi să faceţi alegerile corecte în materie de achiziţii sau învestiţii. Nu ezită să fixezi o întâlnire de consultantă financiară, pentru a profită de această influenţa favorabilă, mai ales dacă te bate gândul să învesteşti.

  • gina anuta, miercuri, 12.06.2013 08:44
    capricon

    sa stiu ce spun astrele

  • nerabdatorul, luni, 31.12.2012 12:22
    intotdeauna exista o solutie

    dk dati click p bara cu adresa (aia de scrie http://www.bla bla) la un moment dat apare scris "slide-3" de exemplu. e suficient sa schimbati cifra cu cea corespunzatoare zodiei (daca slide-1 e capricorn rezulta clar ca slide-4 va fi berbec) ...si gata...secolul vitezei, here we come ;)

  • afiduta, luni, 31.12.2012 10:44
    zodiac

    subscriu si eu comentariului de mai sus.Chiar ca nu mai am rabdare......doar suntem in secolul super-vitezei,asa ca......

  • Crok, joi, 27.12.2012 04:49
    sunteti niste amarati

    cine a inventat sistemul asta idiot prin care daca sunt nascut in august trebuie sa dau n clickuri pana ajung la pagina mea? serios... nu cred ca nimeni nu v-a mai atras atentia. e atat de enervant, ca ma cutremur la gandul ca cineva a avut un moment atat de dramatic de scadere a IQ-ului sa inventeze asa porcarie. faceti niste scurtaturi, pentru numele lui dzeu, ca va pierdeti cititorii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro