Horoscop: Cum stai cu banii anul viitor? Află ce ţi-au pregătit astrele în 2013
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În termeni financiari, la începutul anului 2013, nu staţi prea bine, de această dată. Cu alte cuvinte, nativii Fecioară ar avea nevoie de o monitorizare foarte atentă a banilor. În plus, trebuie să va asiguraţi că plătiţi complet şi la timp toate facturile primite, taxele, impozitele etc. Cea mai mică greşeală, cea mai mică delăsare v-ar putea costă scump. Veţi avea posibilitatea de a va îmbunătăţi puterea de cumpărare, graţie unor tranzacţii financiare de succes.
Urmează lunile de primăvară-vară, când sunt posibile unele problemele materiale, la fel că oricine altcineva, dar nu vor fi grave. Veţi fi capabili să realizaţi operaţiuni financiare de succes, chiar şi în aceste zile. Înainte de sfârşitul perioadei, unii dintre voi pot primi o creştere salarială substanţială, o prima sau o moştenire. Va veţi îmbunătăţi în mod semnificativ puterea de cumpărare.
Cheltuielile neprevăzute, de care nativii Fecioară se pot lovi în a două jumătate a anului 2013, va obliga să treceţi la recalcularea bugetului. Înainte de a face sacrificii mari, ar fi bine să va examinaţi cu atenţie situaţia financiară, pentru a vedea dacă există în cheltuieli costuri care nu duc la îmbunătăţirea calităţii vieţii, dar care sunt foarte mari. Ele trebuie eliminate. Planetă Saturn va va asista în această misiune.
Dacă începutul anului nu va dădea prea mari sprante, la finalul sau, în ultimele luni, influente foarte bune apar şi în plan financiar. Cinci planete va ajuta să va sporiţi economiile sau să începeţi să puneţi bani deoparte, în cazul în care nu aţi făcut-o până acum. Pentru cei care au capital învestit, rezultatele sunt foarte pozitive. Învestiţiile având o anumită doză de risc îţi permit să obţii profituri surprinzătoare.

  • gina anuta, miercuri, 12.06.2013 08:44
    capricon

    sa stiu ce spun astrele

  • nerabdatorul, luni, 31.12.2012 12:22
    intotdeauna exista o solutie

    dk dati click p bara cu adresa (aia de scrie http://www.bla bla) la un moment dat apare scris "slide-3" de exemplu. e suficient sa schimbati cifra cu cea corespunzatoare zodiei (daca slide-1 e capricorn rezulta clar ca slide-4 va fi berbec) ...si gata...secolul vitezei, here we come ;)

  • afiduta, luni, 31.12.2012 10:44
    zodiac

    subscriu si eu comentariului de mai sus.Chiar ca nu mai am rabdare......doar suntem in secolul super-vitezei,asa ca......

  • Crok, joi, 27.12.2012 04:49
    sunteti niste amarati

    cine a inventat sistemul asta idiot prin care daca sunt nascut in august trebuie sa dau n clickuri pana ajung la pagina mea? serios... nu cred ca nimeni nu v-a mai atras atentia. e atat de enervant, ca ma cutremur la gandul ca cineva a avut un moment atat de dramatic de scadere a IQ-ului sa inventeze asa porcarie. faceti niste scurtaturi, pentru numele lui dzeu, ca va pierdeti cititorii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro