Horoscop: Cum stai cu banii anul viitor? Află ce ţi-au pregătit astrele în 2013
Leu (22 iulie - 22 august)

Va faceţi planuri financiare pe mulţi ani de acum înainte! Astfel, începutul de an 2013 s-ar putea să îi găsească pe nativii Leu dezvoltând o strategie pe termen lung, pentru a-şi consolidă progresiv situaţia financiară, cu ajutorul învestiţiilor bine plasate. Asta ar trebui să dea rezultate excelente. În plus, veţi fi capabili să efectuaţi tranzacţii profitabile.
Lunile de primăvară-vară aduc, în continuare, perspective financiare destul de bune, datorită influentelor combinate a mai multor planete. Ele va permit că totul să fie foarte uşor şi să dezvoltaţi proiecte de mari dimensiuni. Demonstraţi abilitate în orice tranzacţie cu persoane străine. Dacă sunteţi artişti, această configuraţie va va spori creativitatea şi, mai presus de toate, succesul vostru, mai ales în străinătate.
În a două parte a anului, aveţi chef să va distraţi şi nu să strângeţi cureaua, pentru a profită de vară, concediu, excursii etc! Asta i se poate întâmpla oricui, chiar şi celor mai rezonabile persoane, categorie din câte faceţi şi voi parte. Cu toate acestea, aveţi mare grijă la echilibrul bugetului vostru. Din nou sunt favorizate tranzacţiile financiare, de pe urmă cărora ar trebui să obţineţi ceva consistent.
La finalul anului 2013, veţi descoperi că va mulţumiţi să trăiţi de pe o zi pe altă, aşa că, nativii Leu vor avea dificultăţi în a pune nişte bani deoparte. Cu toate acestea, în cazul în care veţi arăta un minimum de rigoare în gestionarea situaţiei voastre financiare, veţi fi cruţaţi de mari griji materiale. Puteţi face tranzacţii profitabile, în bune condiţii, mai ales în cumpărarea sau vânzarea de bunuri imobiliare.

  • gina anuta, miercuri, 12.06.2013 08:44
    capricon

    sa stiu ce spun astrele

  • nerabdatorul, luni, 31.12.2012 12:22
    intotdeauna exista o solutie

    dk dati click p bara cu adresa (aia de scrie http://www.bla bla) la un moment dat apare scris "slide-3" de exemplu. e suficient sa schimbati cifra cu cea corespunzatoare zodiei (daca slide-1 e capricorn rezulta clar ca slide-4 va fi berbec) ...si gata...secolul vitezei, here we come ;)

  • afiduta, luni, 31.12.2012 10:44
    zodiac

    subscriu si eu comentariului de mai sus.Chiar ca nu mai am rabdare......doar suntem in secolul super-vitezei,asa ca......

  • Crok, joi, 27.12.2012 04:49
    sunteti niste amarati

    cine a inventat sistemul asta idiot prin care daca sunt nascut in august trebuie sa dau n clickuri pana ajung la pagina mea? serios... nu cred ca nimeni nu v-a mai atras atentia. e atat de enervant, ca ma cutremur la gandul ca cineva a avut un moment atat de dramatic de scadere a IQ-ului sa inventeze asa porcarie. faceti niste scurtaturi, pentru numele lui dzeu, ca va pierdeti cititorii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro