Horoscop: Cum stai cu banii anul viitor? Află ce ţi-au pregătit astrele în 2013
Rac (22 iunie - 21 iulie)

Finanţele nativilor Rac vor fi protejate, per ansamblu, încă din primele luni ale anului 2013. Veţi fi imuni la dificultăţile economice, cu condiţia, desigur, să nu va asumaţi prea multe riscuri. Puteţi să cheltuiţi nişte bani pentru voi, să va menţineţi moralul ridicat, dar nu va ruinaţi pentru asta! Pentru nativii mai prudenţi, această perioadă poate aduce o surpriză. O învestiţie va va aduce un câştig mare.
Poţi să-ţi încerci norocul la Loto sau să-ţi rezolvi problemele economice mult mai uşor, o dată cu lunile de primăvară. Ar trebui să totul să fie uşor, că la atingerea unei baghete magice! Poate că nu ţi se va umflă contul bancar fără limite, mai ales că influentele lui Pluto nu sunt nelimitate, este adevărat. În plus planetă nu este favorabilă decât eforturilor pozitive şi constructive şi urăşte persoanele indolente. Nu uită asta, înainte de a încercă operaţiuni financiare riscante.
Întraţi în a două jumătate a anului 2013, sub influenţa lui Jupiter, putem spune că veţi fi norocoşi pe plan financiar. Poate că Răcii ştiu mai bine decât oricine ce să facă să îşi mărească contul bancar, dar acum veţi merge şi mai departe şi mai repede. Datorită intervenţiei unor oameni care cred în tine, situaţia ta se va schimbă. Poţi conta pe un flux consistent de bani, pentru a-ţi creste profiturile, mai repede decât era de aşteptat. Dacă vei continuă pe această cale, vei fi, în curând, în măsură să realizezi un proiect de mare anvergură.
Şanse de câştig financiar sunt prezente şi în ultimele luni ale anului. Dar păzeşte-te şi fii foarte atent. Planetă care influenţează sectorul financiar în acest moment este Neptun. Ori, această planetă are o acţiune ambiguă de multe ori: ea poate aduce noroc, dar poate provoca, de asemenea, iluzii sau evenimente confuze. De dată această, Neptun este pozitiv şi este de aşteptat, în principiu, să-i protejeze pe nativii Rac. Dar, în cazul în care vei câştiga bani pe neaşteptate, verifica ce se întâmpla, să nu cumva să te trezeşti că trebuie să-i dai înapoi.

  • gina anuta, miercuri, 12.06.2013 08:44
    capricon

    sa stiu ce spun astrele

  • nerabdatorul, luni, 31.12.2012 12:22
    intotdeauna exista o solutie

    dk dati click p bara cu adresa (aia de scrie http://www.bla bla) la un moment dat apare scris "slide-3" de exemplu. e suficient sa schimbati cifra cu cea corespunzatoare zodiei (daca slide-1 e capricorn rezulta clar ca slide-4 va fi berbec) ...si gata...secolul vitezei, here we come ;)

  • afiduta, luni, 31.12.2012 10:44
    zodiac

    subscriu si eu comentariului de mai sus.Chiar ca nu mai am rabdare......doar suntem in secolul super-vitezei,asa ca......

  • Crok, joi, 27.12.2012 04:49
    sunteti niste amarati

    cine a inventat sistemul asta idiot prin care daca sunt nascut in august trebuie sa dau n clickuri pana ajung la pagina mea? serios... nu cred ca nimeni nu v-a mai atras atentia. e atat de enervant, ca ma cutremur la gandul ca cineva a avut un moment atat de dramatic de scadere a IQ-ului sa inventeze asa porcarie. faceti niste scurtaturi, pentru numele lui dzeu, ca va pierdeti cititorii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro