Horoscop: Cum stai cu banii anul viitor? Află ce ţi-au pregătit astrele în 2013
Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru primele luni ale anului 2013 va trebui să găsiţi şi să să menţineţi un echilibru al veniturilor şi cheltuielilor, iar atunci va puteţi simţi în întregime încrezători pe plan financiar. Nicio planetă nu va ameninţă stabilitatea financiară, în schimb nu trebuie nici să va aşteptaţi la minuni, în ceea ce priveşte veniturile. Pentru că nativul Săgetător va dori să îşi facă un mediu de viaţa mai plăcut, s-ar putea să facă anumite cheltuieli cam mari. Dar, cu puţină atenţie la managementul fondurilor, nu vei confundă generozitatea cu risipă.
Poţi să te bazezi, în lunile următoare pe bun aflux de bani. Nu trebuie să te temi de nimic special, dar stelele nici nu te vor ajuta să faci avere, în această perioadă. Ajutaţi-va şi cerul va va ajuta. Fiţi atenţi să nu va lansaţi într-o achiziţie inutilă. Înainte de a aruncă banii pe fereastră, opriţi-va şi aşteptaţi un pic înainte de a luă o decizie.
Pot apărea semne de întrebare în a două jumătate a anului 2013, când nativii Săgetător vor avea nevoie de foarte multă atenţie în problemele legate de bani. Totul va fi bine, dacă va veţi găsi şi menţine echilibrul. Dar, nativii care au acumulat datorii sau credite pot avea o perioadă mai dificilă. Negociază cu bancă sau cu creditorii, jonglează puţin cu banii, dar, mai ales, ia măsuri la timp. Vei preveni, astfel, probleme mai grave. Dacă laşi că situaţia să se agraveze, va fi mult mai dificil de redresat.
În afaceri, Saturn va face că norocul să fie instabil, în ultima parte a anului 2013. Oportunităţi neaşteptate vor apărea, dar trebuie să le abordezi fără grabă. În ceea ce priveşte învestiţiile, căuta şi peste hotare, nu vei regretă. Norocul la jocuri le poate surâde nativilor Săgetător, în această perioadă.

  • gina anuta, miercuri, 12.06.2013 08:44
    capricon

    sa stiu ce spun astrele

  • nerabdatorul, luni, 31.12.2012 12:22
    intotdeauna exista o solutie

    dk dati click p bara cu adresa (aia de scrie http://www.bla bla) la un moment dat apare scris "slide-3" de exemplu. e suficient sa schimbati cifra cu cea corespunzatoare zodiei (daca slide-1 e capricorn rezulta clar ca slide-4 va fi berbec) ...si gata...secolul vitezei, here we come ;)

  • afiduta, luni, 31.12.2012 10:44
    zodiac

    subscriu si eu comentariului de mai sus.Chiar ca nu mai am rabdare......doar suntem in secolul super-vitezei,asa ca......

  • Crok, joi, 27.12.2012 04:49
    sunteti niste amarati

    cine a inventat sistemul asta idiot prin care daca sunt nascut in august trebuie sa dau n clickuri pana ajung la pagina mea? serios... nu cred ca nimeni nu v-a mai atras atentia. e atat de enervant, ca ma cutremur la gandul ca cineva a avut un moment atat de dramatic de scadere a IQ-ului sa inventeze asa porcarie. faceti niste scurtaturi, pentru numele lui dzeu, ca va pierdeti cititorii.

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro