Turta dulce
Desert / 17.03.2003

Mod de preparare

Ingrediente si cantitati:

500 g. faina
200 g. zahar
2 oua intregi + 2 galbenusuri
2 lingurite bicarbonat stins
9 linguri miere
1 lingurita scortisoara pisata.

Mod de preparare:

Se face un aluat astfel incat sa se poata face bilute de marimea unei masline. Se pun in tava unsa si tapetata. Cand sunt gata se rastoarna intr-un lighean care va fi acoperit. Separat se bat cele 2 albusuri cu 200 g. zahar tos + 1 lingurita otet sau lamaie.

Se amesteca bilutele (copate) cu albusurile batute. Se asaza pe tava pentru a se usca.

Prajitura cu nuca de cocos
Congoleza
Negresa de post
Tort cu frisca si capsuni

  • ramo, vineri, 25.11.2011 20:53
    e buunaa..

    imi place mult turta dulce ,dar maine am sa incerc sa fac si eu una.e tara fiindca am 11 ani! o-o

  • diana 11 ani, vineri, 25.02.2011 17:28
    turta dulce

    imi place foarte mult turta dulce ! e foarte gustoasa! mama face la sarbatori,cand e ziua cuiva sau cand ne este pofta.

  • sarbu alina, duminică, 16.01.2011 11:15
    ceva dulce

    e o turta foarte buna!!!!!!!!!!!!!

  • angy, duminică, 21.11.2010 13:00
    gustoasa

    e foarte buna reteta, dar nu se usuca glazura ......ce as putea sa fac?

  • cristyan, luni, 07.04.2008 19:18
    imi place

    mia placut de la inceput cum a sunat o sa incerv\c sa fac si eu sa vad ce iese pare o reteta gustoasa

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro