Turta dulce
Mod de preparare
Ingrediente si cantitati:
500 g. faina
200 g. zahar
2 oua intregi + 2 galbenusuri
2 lingurite bicarbonat stins
9 linguri miere
1 lingurita scortisoara pisata.
Mod de preparare:
Se face un aluat astfel incat sa se poata face bilute de marimea unei masline. Se pun in tava unsa si tapetata. Cand sunt gata se rastoarna intr-un lighean care va fi acoperit. Separat se bat cele 2 albusuri cu 200 g. zahar tos + 1 lingurita otet sau lamaie.
Se amesteca bilutele (copate) cu albusurile batute. Se asaza pe tava pentru a se usca.
Prajitura cu nuca de cocos
Congoleza
Negresa de post
Tort cu frisca si capsuni
imi place mult turta dulce ,dar maine am sa incerc sa fac si eu una.e tara fiindca am 11 ani! o-o
imi place foarte mult turta dulce ! e foarte gustoasa! mama face la sarbatori,cand e ziua cuiva sau cand ne este pofta.
e o turta foarte buna!!!!!!!!!!!!!
e foarte buna reteta, dar nu se usuca glazura ......ce as putea sa fac?
mia placut de la inceput cum a sunat o sa incerv\c sa fac si eu sa vad ce iese pare o reteta gustoasa