Zacuscă fără coacere
Aperitive / 02.07.2016

Ingrediente

7 vinete
1 kg ceapă
7-9 ardei sau gogoşari
1 litru de suc de roşii fiert
1 litru de ulei
5-6 foi dafin
piper
sare (după gust)

Mod de preparare

Mai întâi cureţi ceapa, apoi speli ardeii şi vinetele. Pune ceapa la călit în ulei şi adaugă ardeii tăiaţi felii. Curăţă vinetele de coajă, taie-le felii şi pune-le peste ardei când aceştia s-au înmuiat. După ce laşi şi vinetele să se înmoaie, treci amestecul prin maşina de tocat cu sită mică.
Pune amestecul tocat înapoi în cratiţă, adaugă sucul de roşii şi lasă la fiert până când uleiul se ridică deasupra.
La sfârşit, zacusca poate fi servită imediat sau se pune în borcane, adăugând deasupra puţin ulei fierbinte. Borcanele trebuie închise etanş pentru a fi sterilizate.
 

  • hilda, sâmbătă, 02.07.2016 10:15
    info

    Noi suntem viitorul!Cautam colaboratori pentru lucru la domiciliu!Locuri limitate!Oferta pentru toate judetele!Comision direct!Investitie mica!Calitate 100%!Suntem o echipa tanara,dinamica si gata sa ofere ajutor pentru oricine ni se alatura!Daca iti doresti sa faci parte din aceasta echipa,cauta-ne pe: http://bit.ly/297SIE5

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro