Hummus de avocado cu crudități
Aperitive / 30.05.2019

Ingrediente

1 avocado bine copt, curățat de coajă
210 grame de năut în conservă, scurs
1 cățel de usturoi, pisat
1 praf de chilli sau fulgi de chilli, plus încă puțin pentru ornat
zeama unui lime
1 pumn de frunze coriandru
sare și piper după gust
2 morcovi, tăiați bețișoare lungi
2 ardei grași de culori diferite, tăiați felii pe lungime
160 de grame păstăi comestibile de mazăre dulce

Mod de preparare

Amestecă în blender avocado, năutul, usturoiul, fulgii de chilli, zeama de chilli și sare după gust.
Pune hummusul într-un bol pentru servit și presară deasupra frunzele de coriandru și restul de fulgi de chilli.
Servește împreună cu feliile de morcovi, ardei și mazărea păstăi.
Poți servi cu orice legume crude preferi (castraveți, țelină, ridichi etc.)

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro